Bliv frivillig

 

Om at være frivillig
hos BLFA

Vil du være frivillig hos os?
Kontakt os her

Bliv frivillig!

Donér lidt af din tid til Børnenes Lystfiskerakademi og få en oplevelse for livet

Bliv frivillig – og gør en forskel for andre!

Som frivillig i Børnenes Lystfiskerakademi bliver du en del af et professionelt, dedikeret og dynamisk team, der altid bestræber sig på at sætte hyggelige og trygge rammer for vores gæster.

Aktiviteterne hos os spænder over alt fra en enkelt dag på kutter eller kyst, til ferielejre i op til 14 dage.

Vi søger altid flere frivillige til vores team – især til vores ferielejre. Her vil man indgå i de daglige opgaver og sørge for, at lejrene bliver de bedste af slagsen.

Alle børn har ret til gode minder!

Hør vores frivillige fortælle om deres oplevelser

Om at være frivillig hos BLFA

For at kunne deltage som frivillig skal du være fyldt 18 år. Dog har vi i Børnenes Lystfiskerakademi den undtagelse, at unge under 18 år kan deltage som frivillige, men uden pædagogisk – eller ledelsesansvar.

Desuden skal man som frivillig kunne deltage i en forberedelsesweekend ca. en måned før afholdelse af den lejr, man skal deltage i, samt i en efterfølgende evalueringsweekend i slutningen af oktober eller begyndelsen af november.

Det er ikke et must, at du er fiskeekspert, for at være frivillig hos os. Du kan være pædagogisk stærk, kreativ i lege og spil eller besidde en helt tredje kompetence, der bidrager til, at vi favner bredt. Vigtigst af alt er, at du er åben og glad samt besidder den store ja-hat.

Den frivilliges opgaver

Som frivillig skal du være omstillingsparat og have lyst til at løfte i samlet flok.

Vi arbejder som et team og er ikke låst i faste gøremål og daglige rutiner. Du skal kunne påtage dig ejerskab i opgaveløsningen og tænke i muligheder frem for begrænsninger.

Enkelte frivillige har et ansvarsområde. Det kan eksempelvis være at have ansvar for fiskeriaktiviteterne, sørge for køkkenet og madlavningen eller være gruppeformand for en af grupperne i lejren.

På vores sommerlejre hjælper alle til, også gæsterne, med de daglige pligter, såsom oprydning, opvask og klargøring til måltider.

Du skal som frivillig også være klar til at være der for andre mennesker, som har brug for et øre eller en skulder. Derfor er det vigtigt, at du som menneske er empatisk og kan rumme andres afmagt, uden selv at blive afmægtig. Vi skal kunne være der for alle, børn som voksne.

Har du spørgsmål til det at være frivillig hos os, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Så send os en besked

12 + 5 =

Følg os