Partnerskab

DU KAN STØTTE FREMTIDEN FOR UDSATTE BØRN OG UNGE

Gennem et samarbejde med Børnenes Lystfisker Akademi (BLFA) får din virksomhed en partner, der kan lægge navn til og sætte handling bag dit sociale ansvar. Vigtigst af alt får du og din virksomhed mulighed for at gøre en konkret forskel for udsatte børn og unge i Danmark.

Social ansvarlighed betaler sig. Du skaber mening for dine kollegaer, kunder og øvrige relationer. Samtidig tager du aktivt ansvar for de børn og unge, der er din virksomheds fremtidige medarbejdere og kunder.

BLFA arbejder sammen med både små og helt store virksomheder. Partnerskabet afhænger af, hvordan vi bedst muligt kan skabe gensidig værdi, og hvordan din virksomhed ønsker at gøre en forskel. Vi gør partnerskabet synligt ved at tilbyde forskellige ydelser, der afhænger af partnerskabets type og omfang.

Er du interesseret i at vide mere, kan du herunder hente mere information om de forskellige former for partnerskaber og støttemuligheder. Du kan også hente inspiration og møde vores eksisterende erhvervs-partnere og sponsorer.

Mobilepay

Konto nr. Reg. 9570 – kontonr. 12082436