Handelsbetingelser

ved donation

 

Vil du støtte vores arbejde?
Læs mere her

Information for partnere,
sponsorer og fonde

Handelsbetingelser

Børnenes Lystfiskerakademi har følgende handelsbetingelser ved donation

 

Oplysninger om virksomheden

Børnenes Lystfiskerakademi
Flintemarken 29, 2. th.
2950 Vedbæk

CVR-nr: 36 11 87 41

Tlf.: 52 11 15 48
Mail: info@blfa.dk

Bankoplysninger:
Reg.nr.: 9570
Kontonr.: 12082436

 Aftaleindgåelse

Når bidragyderen har afsendt sit bidrag og modtaget en bekræftelse, anses aftalen som gyldig indgået.

Bidrag: Alle bidrag modtages.

 

Betaling

Betaling sker med Dankort, Visa-Dankort, Maestro, MasterCard, VISA, VISA Electron, Diners Club.

 

Betaling med betalingskort

Betalingen foregår online via en NETS certificeret gateway med en 40 bit krypteringsnøgle. Personlige oplysninger inklusive bankoplysninger er krypteret.

 

Er det farligt at bruge betalingskort på nettet?

Du har ingen selvrisiko, hvis dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL, som Dansk Folkehjælp gør. Og fordi data er krypteret med SSL, er det kun NETS der kan læse dem. Dansk Folkehjælp trækker penge på kortet i forbindelse med bidragsydelsen.

 

Sikkerhed

Når du ønsker at give et bidrag til BLFA’s  arbejde, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos ePay. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster.

Selve transmissionen er godkendt af NETS og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises i bunden af dit browservindue, et lille “Secure Server”-ikon. I Internet Explorer og Netscape Navigator, er dette lille ikon en lukket hængelås.

 

Fortrydelsesret

Bidragsydelsen er bindende, dog har bidragyderen jf. forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Ved aftaler om tjenesteydelser, skal bidragsyderen underrette BLFA inden for fortrydelsesfristen, hvis fortrydelsesretten ønskes udnyttet. Det er tilstrækkeligt, hvis underretningen er afsendt med posten inden fristens udløb.

 

Persondatapolitik

Personlige oplysninger om vores bidragydere opbevares kun, hvis du ikke krydser af i rubrikken, at vi ikke må registrere dig som bidragyder.

Oplysningerne anses som fortrolige og vil ikke blive overgivet til tredjemand. Du kan til enhver tid kontakte Dansk Folkehjælp, hvis du ønsker dine data slettet. Når du sender oplysninger til os via websitet, sker dette via ukrypterede forbindelser. Kun når du betaler online med betalingskort, sker dette via en krypteret forbindelse.

 

Misbrug af betalingskort

Hvis Dansk Folkehjælp får mistanke om misbrug af et betalingskort, kontaktes NETS straks.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

11 + 2 =

Følg os