Maritime ferielejre

for børn, unge og familier

 

Tilmelding for
børn, unge og familier

Se videoen fra en af vores ferielejre

deltagende børn og unge i vores aktiviteter siden 2014

ture planlagt for udsatte børn, unge og familier i 2021

FERIELEJRE 2021
D. 12-16 juli 2021 Ungdomsøen Overnatning i shelters eller telt – Alder 10 – 18 år  
D. 12-16 juli 2021 Enebærodde Børne og unge lejr i telt – Alder 10 – 18 år  
D. 19-23 juli 2021 Ungdomsøen Overnatning i shelters eller telt – Alder 10 – 18 år  
D. 18-22 oktober 2021 Helsingør Ferieby Familie Lejr  

Om vores maritime ferielejre

Børnenes Lystfiskerakademis ferielejre er et tilbagevendende event for børn og børnefamilier fra hele landet, som skifter lokation fra gang til gang.

Det er en maritim lejr med lystfiskeri som prioriteret aktivitet. Ud over fiskeriet har vi også et samarbejde med søspejderskibet Agape, som alle kan få lov at komme ud at prøve kræfter med i løbet af ugen.

I løbet af lejren vil der være vandaktiviteter såsom badning, snorkling, vindsurfing, stand up paddle og meget mere og sidst, men ikke mindst, har vi en masse lejr aktiviteter, blandt andet krea-værkstedet, skattejagter, spil, gak og løjer.

Al vandaktivitet er overvåget af uddannede og professionelle livreddere.

Al vores samvær og undervisning på vores maritime ferielejre er bygget op omkring en fast struktur, som omhandler synlig læring og sociale fællesskaber.

Alle deltagere på opholdet får hver dag tildelt en arbejdsopgave, hvor de hver dag skal løse en række praktiske opgaver, f.eks. vaske toiletter og håndvaske, kløve brænde, hente vand, fylde brandspande eller deltage i køkkenhold.

Vi er fælles om opgaverne og om at være sammen!

Ferielejrene afholdes, såfremt den nødvendige finansiering er tilstede.

Vil du med?
Tilmeld dig her

Læs mere

om vores øvrige ture og aktiviteter

Maritime ferielejre for børn og familier

Vores familieferier for udsatte og sårbare børn og familier er et af vores flagskibe, der kan give et afbræk fra en presset hverdag. Et ferieophold med BLFA kan bidrage til fornyet livsmod og øget livskvalitet hos hvert enkelt familiemedlem.

Togter med Skibet M/S Agape

BLFA og søspejderskibet M/S Agape afholder togter for unge i alderen 12-17 år. Kom med og få en uforglemmelig oplevelse for livet!

Kutterture for hele familien

Ta' med på kuttertur! Vores kutterture på Øresund er oplagte familieture og kræver intet forudgående kendskab til fiskeri. Vi stiller gratis lån af fiskegrej og redningsvest til rådighed.

Fisketure fra strande og moler

Fra april til og med oktober afholder vi kyst- og moleture rundt omkring i Danmark, hvor der findes en havn eller gode fiskespots ved kysten. Vi pakker foreningens trailer med fiskegrej og båludstyr og drager på eventyr i naturen.

Har du spørgsmål? 

Så send os en besked

11 + 3 =

Følg os