Information for

Sags-
behandlere

Skal du tilmelde som sagsbehandler eller anden fagperson?

Tilmeld her

Kriterier for støtte

Hvem kan få støtte?

At kunne give et ferieminde til sit barn er ikke altid en selvfølge, hvis man som forælder af fysiske eller psykiske årsager er havnet på offentlig forsørgelse.

Som udgangspunkt har alle vores aktiviteter, i og uden for ferier, brugerbetaling. Har man ikke selv mulighed for at betale for at deltage i et ferieophold eller en aktivitet, kan man ansøge om at få turen betalt via sagsbehandler eller anden relevant kontaktperson fra kommunen.

Nedenfor har vi opstillet nogle simple kriterier, der skal være opfyldt, for at et barn, en ung eller en familie kan komme i betragtning til et betalt ferieophold. 

Se kriterierne for at få en tur betalt her

Børn, unge og familier, som er henvist fra kommunen, er altid selvskrevne på vores ture, hvis der forud for turen ligger en godkendelse fra den pågældende samarbejdspartner.

Indstilling til ferieophold

Kriterier for at få en tur betalt

For at komme i betragtning til at få betalt et et ferieophold eller anden aktiviet hos Børnenes Lystfiskerakademi skal ansøger leve op til følgende krav:

Kriterier og priser for børn og unge fra 8-18 år

 

Deltagelse i ferielejr eller aktivitet for socialt udsatte og sårbare børn og unge fra 8 – 18 år:

Kriterierne for deltagelse i ferieophold eller anden aktivitet for børn og unge fra 8-18 år er, at barnet eller den unge er socialt udsat og sårbart på grund af egne eller forældres økonomiske og sociale problematikker.

Indstilling til ferieophold eller anden aktivitet sker via familiens sagsbehandler, der ligeledes skal fremsende en kort beskrivelse af barnets problematikker og eventuelt særlige forholdsregler i forhold til håndteringen af barnet eller den unge.

 

Priseksempler:

 

Vi tilbyder eksempelvis følgende aktiviteter til børn og unge fra 8-18 år med henvisning fra sagsbehandler:

  • Ferielejr på Ungdomsøen: 1.495 kr. (4 overnatninger i shelter eller telt, inkl. forsikring, transport, aktivitet, ophold og forplejning).
  • Kutterture på Øresund: 250 kr. pr. voksen / 150 kr. pr. barn. Pris for 2 forældre og 2 børn: 500 kr.
Kriterier og priser for børnefamilier

 

Deltagelse i ferielejr eller aktivitet for socialt udsatte og sårbare børnefamilier:

Ferieophold for børnefamilier der, modtager kontanthjælp, fordi de midlertidigt er ude af stand til at forsørge sig selv eller deres familie, eller hvis indtægter totalt ikke overstiger rådighedsniveauet for kontanthjælp (dog ikke studerende og alderspensionister), kan søge om ferieophold.

Sagsbehandler skal sikre, at hver enkelt familie, der søges om ferieophold til, lever op til kravene for bevillig af ferieophold.

Indstilling til ferieophold for familier sker via familiens sagsbehandler, der ligeledes skal fremsende en kort beskrivelse af familiens problematikker og eventuelt særlige forholdsregler i forhold til håndteringen af barnet eller den unge.

 

Priseksempel:

 

  • Et ferieophold med 6 overnatninger, inkl. forsikring, bustransport, ophold, aktiviteter samt forplejning: 1.495 kr. pr. person. (op til 6 personer).

Er du sagsbehandler og klar til at tilmelde?

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

13 + 13 =

Følg os