Togter

med Skibet M/S Agape

 

Tilmelding for
børn, unge og familier

Se videoen fra en af vores sommertogter

kroner doneret til udsatte børn, unge og familier siden 2014

deltagende børn og unge i vores aktiviteter siden 2014

TOGTER MED SKIBER M/S AGABE

 

DER ER PT. IKKE PLANLAGT NOGLE AKTIVITETER

Støt os her

Om vores togter

I samarbejde med foreningsskibet M/S Agape tilbyder Børnenes Lystfiskerakademi en maritim ramme, hvor de unge lærer at tage ansvar i demokratiske fællesskaber og tilegner sig maritime færdigheder – hvilket styrker de unges selvtillid og tro på egne evner.

Hvert togt foregår over seks dage. Togterne afholdes primært i skolernes sommerferie.

Typisk sejler vi Fyn rundt eller lignende, hvor deltagerne oplever en masse små, hyggelige havnebyer rundt omkring i landet. Deltagerne lærer at bruge naturens kræfter og lærer om vigtigheden af samarbejde og samhørighed.

Børnenes Lystfiskerakademi bidrager med frivillige til at støtte op om Agapes eget personale, så de kan lægge fokus på læring om de maritime færdigheder.

Togterne afholdes, såfremt den nødvendige finansiering er tilstede.

Tilmelding nyhedsmail

Har du lyst til at høre fra os, når vi har noget på hjerte?

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail siger du ja tak til at modtage nyt om vores ture, aktiviteter, sponsorater og presseomtale. Din mailadresse bliver naturligvis hos os.

Mere om togterne

Læs nyhedsindlæg om vores togter her

 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Vil du med?
Tilmeld dig her

Læs mere

om vores øvrige ture og aktiviteter

Maritime ferielejre for børn og familier

Vores familieferier for udsatte og sårbare børn og familier er et af vores flagskibe, der kan give et afbræk fra en presset hverdag. Et ferieophold med BLFA kan bidrage til fornyet livsmod og øget livskvalitet hos hvert enkelt familiemedlem.

Togter med Skibet M/S Agape

BLFA og søspejderskibet M/S Agape afholder togter for unge i alderen 12-17 år. Kom med og få en uforglemmelig oplevelse for livet!

Kutterture for hele familien

Ta' med på kuttertur! Vores kutterture på Øresund er oplagte familieture og kræver intet forudgående kendskab til fiskeri. Vi stiller gratis lån af fiskegrej og redningsvest til rådighed.

Fisketure fra strande og moler

Fra april til og med oktober afholder vi kyst- og moleture rundt omkring i Danmark, hvor der findes en havn eller gode fiskespots ved kysten. Vi pakker foreningens trailer med fiskegrej og båludstyr og drager på eventyr i naturen.

Har du spørgsmål? 

Så send os en besked

3 + 8 =

Følg os

->